Dorohoi News Logo

[VIDEO] Mos Craciun a revenit in Dorohoi

Mos Craciun a revenit in Dorohoi

Joi seara, incepand cu ora 17:00, sania lui Mos Craciun, trasa de... ponei a poposit din nou in fata Primariei Vechi.
    S-au impartit in total 170 de pachete pentru adulti si copii, continand produse pentru seara de Revelion, dulciuri, suc, sampanie, cafea.
    „Ii astept pe toti dorohoienii maine, in seara ce face trecerea catre Noul An in fata sediului Primariei Vechi, incepand cu ora 16:00 pentru a vedea programul artistic de datini si obiceiuri pregatit de diferitele ansambluri. Tin sa mentionez ca dorohoienii vor avea parte dupa ora 19:00 si de un frumos foc de artificii", a declarat pentru DorohoiNews.ro, Dorin Alexandrescu, primarul Dorohoiului.
    Alaturi de Dorin Alexandrescu, primarul Dorohoiului a fost prezent la aceasta actiune si deputatul Andrei Dolineaschi.
    „În această seară alături de domnul primar Dorin Alexandrescu am zis sa mai venim in intampinarea sărbătorilor de iarnă cu niste cadouri pentru copii si pentru adulti. S-au împartit 170 de pachete care contineau sucuri, dulciuri, fructe, șampanie si cafea. Doresc tuturor dorohoienilor un nou an nou mai bun decât cel care a fost, sa ne ajute Dumnezeu si sa ne fereasca de nenorociri. Multumesc dorohoienilor pentru solidaritatea de care au dat dovada in anul plin de necazuri si probleme care a lovit Dorohoiul, La multi ani!”, a declarat pentru DorohoiNews.ro, deputatul Andrei Dolineaschi. (DorohoiNews.ro)




Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web